Bästa starten på fredagen

Återigen morgonchockade jag mig själv med att vara ute på promenad med aussiesarna innan jobbet, klockan 06,30! Det var KNAPPT så jag var vaken i början, men efterhand så vaknade även huvudet till liv 😉 ! Det blev 4,3 km/50 min på vår lilla vardagsslinga. Helt underbart sätt att starta dagen på!

150327,1Mina superfina flickor ❤ !

 

Lägg därpå till en smoothie på vaniljyoghurt, blåbär och jordgubbar, klädd topp till tå med nyinköpta snygga vårkläder, och till sist en kopp med finkaffe, så kan jag lova att jag har haft en fullkomlig fullträff på fredagsmorgonen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s