Ny fysträning; Mountainbike!

Ingen har väl missat att det har blivit sommartid idag! Jag ÄLSKAR det, klockan är nu strax efter 20 och det är fortfarande nästan LJUST ute ❤ ! LOVE IT! Nu börjar det, de underbara månaderna när det känns som att dagarna aldrig tar slut och man hinner göra hur mycket som helst. Wohoo!

Idag började jag och Barney dagen med att åka till mormor och fika tillsammans med mamma, pappa, Malin, JK, Edvin, Penny och Bitzi. Barney älskar att hänga med som ensamhund på kalas och liknande, lilla sällskapshunden 🙂 !

150118,8

 

Efter att vi varit där och fikat i ett par timmar, så åkte vi hem till de andra hundarna. Jag slängde ut deras lunch i trädgården så de fick leta upp den medan jag städade, tvättade och sorterade kläder. Snart är min walk in-closet  klar, och som jag skrev på facebook så VÄGRAR jag låta kläder som ”kan vara bra att ha”, ”det är ju iaf ett ombyte” eller ”den kanske passar nån gång” få följa med! Endast kläder som jag känner mig skitsnygg, asläcker och bekväm i ska få flytta en våning upp 😉 !

150329,1

Runt 16 kom Andreas hem från jobbet, och strax därpå tog han och Lyxa och stack ut på sin första cykeltur med hans nya mountainbike! Vi andra tog en rejäl offroadpromenad med mycket hopp över stockar, trask i sankmark och spatserande i ris.

150329,2

 

När vi kom hem så kom Andreas och Lyxa hem samtidigt, sanslöst nöjda bägge två. Cykeln hade varit suverän och Lyxa hade älskat när de svängde av den platta vägen och istället drog in på skogsvägarna 🙂 ! De hade avverkat 8.95 km i varierad terräng på 48 minuter, och när de kom hem var Lyxa knappt ens anfådd. Härliga vältränade hund, vilken form hon är i!

150329,3

150329,4

 

Sen så fick Boss och Smalis varsitt litet agilitypass.

Till helgen är det dags för tävling på Gåsahoppet för Lyxa och Smalis, så vi ska se till att få kört lite pass nu i veckan så vi är väl förberedda 🙂 .

2 reaktioner på ”Ny fysträning; Mountainbike!

  1. Härlig blogg. Inte funderat på att tävla i draghundsport? Finns just en klass där med MTB och hunden springer framför med sele och draglina till cykeln 🙂

    • Jag försöker lirka in Andreas på den idén, snart kommer han ju ha en draghund till i Pu 😉 . Men för närvarande så är det bara som en kul motionsform 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s