Agilitygenrep

I måndags slängde Emelie ut en status på Facebook att hon hade fått en avbokning på en privatlektion kl 17-18 idag. Jag och Andreas var blixtsnabba med att sno åt oss den tiden för att få en genomkörare innan vi drar till Skurup och tävlar på Gåsahoppet i helgen 🙂 .

Superkul att Smalis tar hinderhöjden (40 cm) så bra utan att taxera 🙂 ! Duktige Smal!

Ringrostig handler som hamnar lite i vägen här och där, är lite sen och lite felplacerad. Men med en fantastisk agilityhund klarar även en stel bruksräv och anal lydnadsförare sig rätt bra på planen 😉 ! Fan vad duktig hon är ❤ !!

150401,1Lyckliga duktiga agilityhundar

När vi var klara fick Pu komma ut lite, hälsa på Emelie och röja runt lite. Hon spontantog tunnlar, försökte pressa sig igenom platta tunneln och tog a-hindret flera gånger. Härliga, speedade orädda Pu!

150401,2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s