Tillyhillsträff dag 1: Ruinsök och familjelikheter

Nyss hemkommen från en FANTASTISK helg i Karlskrona/Gåsamåla/Kalmar-området där vi haft kennelträff tillsammans med massa släktingar från Tillyhills. Kommer göra ett blogginlägg för varje dag, de flesta bilder är tagna av kennelmormor Tina!

Vi mötte upp Liza och Line på en rastplats någonstans längs E22 (efter att min GPS velat ha ut mig i skogen 2 ggr vilket var FEL 😉 ) och for sedan vidare till ruinbanan där det redan var massa Tillyhillsare samlade (fler bilder på alla läckra aussies hittar ni på Tillyhillsbloggen. Mina tjejer fick komma ut och sträcka på benen lite efter nästan 6 timmar i bil (med några kisspauser) innan vi gick bort till de andra och kollade vad som gjordes.

150407,40

När det var Pus tur fick jag frågan hur jag ville ha figgar och hur jag ville att upplägget skulle vara. Mitt superkunniga svar var ”inte fan vet jag?! Gå ut och göm dig, lek lite med hunden och ge henne en lösrulle så får vi se vad hon gör”. Pu har aldrig varit på ruinbana och aldrig haft lösrullar i sökövningar,men tror ni inte att hon bara SMACK hittade figge och SMACK tog lösrullen med sig in till mig?! Sprang runt på ruinbanan som om det var det mest naturliga i världen och hade dökul. Svarta naturbegåvningen slår till igen ❤ !

150407,38 150407,39 150407,37 150407,14 150407,12 150407,11 150407,13 150407,17

150407,42Lyckliga lilla Pu som älskar sök ❤ !

Även Lyxa fick komma ut och leta lite bland ruinerna! Första gången hon kör sökövningar, och även hon tyckte att det var SJUKT kul!! Nästan så jag blev lite sugen att testa lite IPO-r med henne…..

150407,9

 150407,7 150407,10

150407,41

Efter att hundar och förare var nöjda så fick valparna träffa sin mamma Lizzie igen. Det blev ett kärt återseende för Pu och Elvis, de drog långa repor med mamma!

150407,18 150407,19

150407,25Pu och hennes mamma är ”rätt så” lika 😉

Och sen var det ju absolut tvunget att ta en uppställningsbild med mamma Lizzie och de tre valparna som var med på träffen 🙂 !

150407,20   Pina,Elvis, Lizzie och Pu

Sen for jag, Tina, Line, Liza och Katta och tog en snabb lyxmiddag på McDonalds, och sen vidare till Gåsamåla där Tinas föräldrar så himla snällt lånat ut huset och marker för fortsatt kennelhelg! En mörkerpromenad, sen vin, chips och paketöppning för mig och Liza som köpt kombinerade påsk/födelsedagspresenter till varann! I mitt paket låg en jättefin teglastermos (rosa), en ihopfällbar vattenflaska (rosa) och ett par rejäla IPO-vantar så jag skulle kunna hålla min gigantiska hund på morgondagens IPO-intro 😉 !

150407,43

150407,45

I Lizas paket låg det Kiss och Bajs 😛 !

150407,85

3 reaktioner på ”Tillyhillsträff dag 1: Ruinsök och familjelikheter

  1. Alltså dina rosa byxor ❤ Jag vill ha! Är det fritidsfabrikens? Hur är de i storlek? Har varit sugen på att köpa men rädd att de ska vara för små..sjukt snygga må jag säga!

    • Japp, de kommer från Fritidsfabriken 🙂 ! Om storlekarna kan jag inte säga om de är normala/stora/små, jag har inte någon normgivande kroppsform då jag både är riktig lång och sen överviktig 😉 . Men jag tycker inte att de var särskilt små i storlekarna, jag ligger mellan 42-44 (XL och XXL på Frifab) så dessa kändes bra 🙂

      • Jag kanske måste chansa och köpa mig ett par 😀 är överviktig och kort :p så har varit rädd att de ska vara för små, men visste inte att de hade xxl 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s