3 reaktioner på ”En fredag eftermiddag….

    • Ja det var toppen 🙂 . Ja slalomen går framåt, men jag ser till att även backa lite ibland om han behöver lite extra stöd, ex köra ett par pass med fler bågar eller kortare slalom osv 🙂 . Förhoppningsvis är slalomen tävlingsklar till i juli då Boss är anmäld till officiell debut 🙂 .

      • Smart med bågarna ju! Jag gissar att det går mycket snabbare att lära in slalom med bågarna. Jag visste inte att dom existerade när jag började träna agility, så jag har lärt in utan och det tar sin lilla tid. Kul, då ligger vi ganska lika! Jag och Tassie har vår första officiella debut nu i maj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s