Dags för dubbeltävlingshelg med ranking!

Har mått bättre och bättre de senaste dagarna! Nu tar jag för givet att jag klarar mig från mer anfall det närmsta (ta i trä 😛 ) och har packat och förberett för dubbeltävlingshelg! Senast 06,30 i morgon drar jag och tjejerna iväg med husvagnen för lydnadstävling i Mariestad i morgon och rankingtävling i Kristinehamn på söndag! Senaste veckan har av förklarliga skäl inte innehållit någon vettig träning alls, så jag får lita på rutin, karma och tur om vi ska få till några vettiga utföranden som genererar någorlunda poäng 😉 . Tur att det är kul att tävla i vilket fall 🙂 !

150417,1

 

Det som däremot har blivit gjort vettigt i veckan är Lyxas mountainbiketräning! 10.12 km i måndags, 8.87 km idag. Hon har taggat igång sjukt mycket på träningen och älskar det, här finns inga som helst smartlata beteenden utan hon drar på i galopp hela tiden. Sjukt kul 🙂 !

150417,2

 

Håll gärna en tumme eller två för oss i helgen, det hade varit kul att få till två bra rundor utan några dumma misstag eller konstiga nollor 😉 !

140623,51 lydnadI helgen SPRINGER vi på inkallningen, OK Lyxa 😛 ?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s