2 timmar i skogen och en stor liten listplacering!

Vädret idag!!! Underbart, underbart, UNDERBART! Nästan sommarvarmt och med strålande sol! Jag tog bara en snabb smörgås när jag kom hem från jobbet, sen så drog jag och tjejerna ut i skogen medan Andreas och killarna var hos Susanne på ProBonoK9 och får välförtjänt massage 🙂 !

150420,1

 

Vi var ute i skogen i över två timmar, och hundarna rusade överlyckliga runt i skog och snår. Mountainbiketräningen har gjort Lyxa gott, hon som mest brukar trava runt tog faktiskt i och galopperade runt helt på eget bevåg 😉 !! Det är skönt att ha viltrena hundar (idag sprang det först iväg tre hjortar i början av promenaden, och sen korsades vår väg bara ett par meter bort av ett rådjur i slutet av promenaden) som man kan ge friheten att röra sig fritt på skogsvägarna.

Vi körde även lite linjetag på olika terräng. Lilla Pu har inga problem med att gå ut, leta, hämta och komma in ❤ ! Dock var det lite svårt med att komma hela vägen in MED föremål idag 😉 ! Mer träning på avlämningar helt enkelt.

Sen så blev det även bad i både rent vatten och i sumphålor 😉 .

150420,2

Mina allra bästa tjejer ❤ !

150420,3

 

När vi kom hem så möttes vi på FB av en bild av den uppdaterade rankinglistan till lydnadslandslaget. För första gången står jag och Lyxa med på den med vår första rankingpoäng. Är löjligt stolt över det lilla i det stora, min fantastiska högpresterande allroundaussie!

150420,4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s