Veckan rullar på

Redan torsdag alltså! Värst vad tiden går när det börjar närma sig tävling 😛 . Att jag har en liten släng av vårförkylning med nysningar, snorig näsa och huvudvärk, det tänker jag inte tänka på förns tidigast söndag kväll 😉 .

 

En snabb recap över veckan:

Måndag: 2 timmars promenad och linjetag med aussiesarna, massage för snusrarna och Andreas hos ProBonoK9. Smalis fick även ett nytt tävlingstäcke för kyliga vår/höstdagar och när han är som mest nertrimmad. Han var inte överlycklig, men det får han ta 😉 .

150423,1

 

Tisdag: Mountainbiketur på lite drygt 11 km för Lyxa och Andreas. Fika med mamma och pappa hemma, slalomträning med Boss och saktagåendeträning med Pu.

141006,15

 

Onsdag: Alla snusrarna var med Andreas på jobbet hela dagen 🙂 . På kvällen fick alla hundar goa köttben från Gröna Gårdar ute i trädgården. Jag var ansvarig för onsdagsträningen på klubben, fick använda startpistolen (bästa med att vara bruksmänniska 😉 ). Ett par timmar i strålande solsken med käcka klubbkamrater! Avslutade kvällen med micropass med hundarna, Boss slalom, Lyxa fjärr och Pu saktagående x2.

150423,5

150423,2

150423,3

150423,4

 

Torsdag: Idag ska det bli brukslydnad med pepp och länkar, och upplet!

Träning med Jonna 127

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s