Smalis och Andreas agilityhelg och lyxiga leksaker från Top Pet!

Vår familj har ju två tävlingsekipage, och när jag och Lyxa tävlade spår i helgen så har Andreas och Smalis varit och tävlat agility i tre dagar, först i Vårgårda fredag-lördag, och sen direkt från Vårgårda upp till övernattning i Motala för att tävla i Tranås på söndagen 🙂 !

De känner sig fortfarande lite för i klass 2 och det blir lite missförstånd och strul här och var, men jag tycker att de är grymt duktiga ihop och utvecklas hela tiden! I helgen satte de faktiskt sitt första helt nollade lopp i klass 2 😀 ! De har ju haft hindernollor innan, men tyvärr små sura tidsfel på någon sekund. Men nu så slog de till med ett helt nollat lopp, och detta på bara deras andra klass 2 tävling ihop ❤ !

Så här har helgens lopp sett ut för dem:

Duktiga killar ❤ !

 

Sen måste jag ju bara visa de sanslöst snygga leksakerna som jag fick direktlevererat till Tångahallen från Top Pet 😀 ! Superbra service, snabba svar på mailfrågor om beställningen och sen leverans hand-till-hand på tävling. Kunde inte vara mer nöjd, och så blev ju trycket sanslöst snyggt 🙂 !  Jag älskar tug-e-nuff leksaker sen innan med sina expanderhandtag, och nu när man kunde få dem med personligt tryck på så var jag ju TVUNGEN att slå till 😉 .

150427,1 150427,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s