Agilitytävling för Smalis

Hemkommen för ett par timmar sen från ännu ett grymt bra Talangläger. Det kommer ett blogginlägg om detta senare, när jag smält allt lite 😉 . Men jag har ju ett par andra saker att blogga om så länge!

I fredags åkte Andreas och Smalis och tävlade agility på Alingsås BHKs tävling. Jag kunde tyvärr inte åka med, men de klarar sig nästan bättre när jag inte är med 😉 ! Som tur var fick Andreas ryckt tag i någon där så att iaf ett av loppen blev filmade.

Hopploppet blev hindernollat, men Andreas var nära att skicka Smalis på fel hinder så de fick slösa massa sekunder på att räta upp det, så det blev typ 0,41 i tidsfel. Men i agilityloppet klarade de både att nolla hindren och hålla sig inom tiden, och det räckte till en 6:e plats 🙂 ! Duktiga skäggkillar!!

150503,1

En reaktion på ”Agilitytävling för Smalis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s