En ny helg i Kalmar

I morgon runt lunch så drar jag och aussiesarna åter österut för ännu en helg på Casa de Liza (den första av två på två veckor, tur att jag inte har så ont av att köra bil med ca 35 mil enkel resa 😉 😛 ). Den här helgen kommer innefatta lydnad, sök, rapport, kanske lite spår, vin och dip-tallrik, lydnadstävling och så utställning.

Med hundarna piffade och pimpade, så kan väl inte jag vara sämre! Så nu är håret färgat och paljettlinnet och kavajen är framplockade! Ska jag göra nått så går jag all in 😉 !

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s