Höjda SM-poäng i kulspruteeld

Herregud vilken tävlingshelg vi haft!! 

 

SuperLyxa ❤️

 
Idag var vi och tävlade på GMBK. Just idag hade militären bestämt att ha övning, så hela tävlingen ackompanjerades av gevärsskytte och kulspruteeldgivning!! Det krävdes total skottfasthet av hundarna idag för att inte bli påverkade!

Kulsprutorna smattrade stenhårt under gruppmomenten, men alla hundarna var superduktiga och domaren sa ”hade jag kunnat ge er 11 i betyg hade ni fått det allihop” ! Dubbla tior för alla hundarna, gött mos 👍!

  
Sen gick vi in som startnummer 3 av 4, och hade en jättegrym känsla i utförandet, jag gick och fånlog flera gånger över hur fint Lyxa jobbade!! Det var speciellt att tävla under fri eldgivning, det kan jag lova 😜!

Domaren gillade det vi gjorde så mycket att vi belönades med 295,5 poäng och klassvinst! Detta gjorde även att vi höjde vi höjde vårt SM-kval ännu ett snäpp, så nu snittar vi på 300 poäng, vilket placerar oss någonstans runt plats 30 på SM-listan!

Det var allt i grevens tid att vi fick till det på lydnadstävling eftersom kvalperioden stänger efter i morgon😉! Bästa Lyxa ❤️!

  

2 reaktioner på ”Höjda SM-poäng i kulspruteeld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s