Andreas på kurs

Nått som är extra bra med min man utöver allt annat superbra och fantastiskt (sa hon smörigt men ärligt ❤ ), är att han hela tiden vill lära sig mer om hundträning! Nu i höst har han – förutom privatlektioner i agility – hittills bokat två kurser, en med Smalis och en med Pu 😀 !

1-2 augusti ska Andreas och Pu gå Draghundskurs med Madeleine Wiström, Dennis Wiström och Marie Söderström. Så passande att jag tidigare idag, innan det ens var bestämt att de skulle gå, ”råkade” klicka hem en Zero DC Faster-sele med matchande rosa expanderkoppel 😉 .

150527,1

Om kursen:

Kursen handlar både om träning och tävling och har en bredd som passar alla nivåer, både de som är intresserade av motion och de som vill tävla. Vi pratar om träningsupplägg, utrustning och taktik samt vad som är viktigt att lära hunden.

Vi har såklart med oss utrustning som man får titta på och även prova om man vill.
Beroende på vilka som deltar så anpassar vi den praktiska träningen så att det blir en lagom nivå. De som deltar ska vara beredda på att själva springa/köra med sina hundar

Marie Söderström kommer att delge er med kunskap om träningsupplägg mm för optimal prestation.

Andreas har ju köpt sin mountainbike som han (och hundarna) verkligen uppskattar, och Pu tycker att det är ASKUL att springa med den (dra har hon inte fått göra än eftersom hon är ung, oröntgad och inte helt fullvuxen). Så jag tror att det kommer att bli en suverän kurs där Andreas får massa kunskap om dragträning och fysträning, både teoretiskt och praktiskt 🙂 .

 

Den andra kursen han ska gå, med Smalis, är agilityworkshopen Tävlingspsykologi i teori och praktik med Eva Marie Wergård 10-11 oktober

Kursinnehåll:

– Att vara i bubblan: fokus!
– Strategier för svårigheter – när det går åt pipsvängen
– Hantera konkurrenter och vänner
– Målsättning!
– Tankens kraft – hur du får ditt undermedvetna att jobba åt dig.

 

En bra kurshöst för Andreas 🙂 ! Nästan så jag blir lite avundsjuk, jag har inte en enda kurs inbokad än 😛 !

6 reaktioner på ”Andreas på kurs

  1. Vi sysslar mycker med draghundar ny för tiden. Vi började också med en drag hundkurs sen var vi helt fast i detta med draghundar.

  2. Dragkurs lät jätteroligt! Vad för storlek beställde du på faster selen? Jag har en shorter i M till mina aussies, men den är lite stor. Jag tänkte beställa en faster till draget och funderade då på en mindre storlek 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s