Mångfacetterad onsdag

Vi hann med många småpass med hundarna idag 😃!

Lyxa och Pu fick linjetag med ett föremål i. Jag har börjat Projekt; Uppletspepp!! med Lyxa och har nu gått back to basics ett tag, med mentalt stöd av coach Liza 😜 👍!

Steg 1 är linjetag med ett föremål och massiv belöning, sen ska vi successivt bygga ut till helt upplet!

  
Sen fick Lyxa träna fjärr, Pu fick träna på både frontposition och att hitta utgångsposition på ”fot”kommando. Det går stadigt men lite långsamt framåt, behöver nog träna lite mer kontinuerligt för att se snabbare resultat ( no shit Sherlock 😝 )!

Andreas tränade snusrarna, Barney fick en ensampromenad i skogen, Smalis fick träna acceleration i startsituation, och Boss fick köra fart i raksträckor och med liten sväng.

  
Efter att ha lagat middag som passar till det höstliga sommarvädret (potatis- och purjolökssoppa) så tog jag tjejerna på en cykeltur. De fick bestämma tempo själva, så det blev 5.8 km på 32 minuter och två väldigt nöjda och glada tjejer. Pu är fan helt outtröttlig, hon galopperade 99% av tiden! Härliga lilla energiknippe ❤️!

   
   

Sen har vi även fått bekräftat att vi är med på lydnads-SM, skaffat en husvagnsplats supernära SM-tävlingsplatsen, samt anmält till ännu en agilitytävling 💪! MYCKET god onsdag ✌️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s