Agilitysöndag och ProBono-måndag

Igår var jag och Lyxa på heldagskurs för Elin FahlgrenVädret var inte helt på vår sida, visst att det var uppehåll och några solglimtar, men det blåste fan storm hela dagen och var apkallt! 7 juni och vi satt som påbylsade eskimåer invirade i filtar och ville ha vantar, VAR ÄR SOMMAREN?!

150608,5 150608,6

Men förutom det var kursen GRYM!! Elin bygger alltid sjukt utmanande och roliga banor som man verkligen får jobba på! Jag lyckades inte ta mig och Lyxa genom en enda bana felfritt, men alla felen som skedde var mina. SHIT vilken grym agilityhund jag har i Lyxa, hon gör verkligen EXAKT som jag visar, så det är synd när jag ibland visar fel 😉 !

150608,4

Hon har en suverän fart, är lyhörd, har lärt sig att svänga grymt bra, och förutom i slutet av passen när hon var rätt så slutkörd (agilitykondisen är inte riktigt i topp för nån av oss ) så rev hon inte ett enda hinder trots MÅNGA repetitioner och tighta svängar där hon oftast brukade riva förr. DUKTIGA Lyxa ❤ !!

150608,3

Och på de ställena där jag skötte mitt jobb som handler och visade henne korrekt vad jag ville, då blev vi ett riktigt agilityekipage tillsammans, och satte dubbla blindbyten, lapturns, ketchkers och allehanda snygga agilitymoves! Fy fan vad agility är kul med en hund som Lyxa!!

 

Men jag kan ju säga att min agilityovana kropp INTE var mjuk och smidig idag 😉 ! Gud vad jag har haltat runt med stela lår, spänd nacke och öm rygg! Tur som bara den att jag och tjejerna hade en tid bokad hos Susanne på ProBonoK9Rena himmelen för träningsvärkande kroppar!

150608,8

Pu är supernöjd att även hon har börjat kännas igenom av Susanne. Hon har varit jätteavundsjuk de gånger hon varit med och bara Lyxa fått behandling, och idag hoppade hon upp på behandlingsbänken säkert 200 gånger och tyckte att det var hennes tur 😉 ! Hon älskar att bli klämd, känd på, stretchad och masserad. Tip top i kroppen är hon också, med mjuka, fina och spänstiga muskler ❤ !

150608,9 150608,10 150608,11 150608,12

Är så himla glad att ha Susanne som tar hand om oss så bra ❤ !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s