Slösöndag

Shit vad man blev trött av gårdagens heldag i sol vid agilityplanen, 6.5 timmars restid hem och så en film i soffan när man kom hem 😛 ! Idag har varit väldigt lugnt, sovmorgon för mig medan Andreas tog en promenad  skogen med hundarna.

Sen blev det kaffe i vardagsrummet, och Pu visade upp sitt metallapportsintresse 😉 ! Hon sprang och snodde den ur husvagnen som stod öppen för vädring, sprang runt med den som en galning i trädgården, kom in och satt i soffan med den i 10 minuter och sprang sen ut igen. Vet inte om jag ska vara bara glad över att hon gillar den så mycket, eller skaka på huvudet över att hon verkar lite korkad 😉 .

150614,19 150614,20

Husvagnen, vår fina mini-Pärla, fick sig en storstädning idag. Damning, dammsugning och våttorkning av golvet (som jag t.o.m knäskurade 😉 ), samt att sofföverdragen fick sig en skakning och vädring. Nu är den redo för nästa äventyr, som blir Guldagilityn i Kalmar. Då ska vi bo onsdag – måndag i husvagnen, nästan en vecka med 2 vuxna och 5 hundar på minimalt med yta 😛 . Men superkul ska det bli!

Tänk vad bra att vi köpte mini-Pärlan, sen vi fick hem henne i februari så har den redan besökt:

  • Fagersta
  • Kristinehamn
  • Karlsborg
  • Uppsala

och har bokade besök i Kalmar, Strömstad, Sundbyholm/Eskilstuna, Malmö och Håverud. Och fler ställen kommer det absolut bli inbokade redan i år. Jag ÄLSKAR vår husvagn! Hon står sig fint i trädgården och lyser ikapp med våra fina blomsterland!

150614,7

150614,8 150614,9 150614,10 150614,11

Efter lite husstädning och middag så tog Andreas större delen av gänget ut i skogen igen, medan jag och Pu tog en liten ensamtripp. När jag frågade henne om vi skulle åka, så var hon snabb på att hämta ”metallnappen” igen… 😉 .

150614,17

Vi åkte in till Vårgårda, där vi parkerade och tog en liten stadspromenad där vi började med en koppelpromenad och delade på en glass 🙂 .

150614,14

Sen så körde vi lite ”dogparkour” på bänkar och murar, tränade runda runt lyktstolpe, tränade fjärr och fotgående på gräsplättar och trottoarer och gick och tittade i skyltfönster och Pu fick känna på stadsdofter.

När vi gick tillbaka mot bilen så kom en buss upp jämsides med oss, stannade och chauffören stack huvudet ut ur rutan och ropade:

”- Får jag köpa din hund?! Det var det SÖTASTE jag sett!!”

Lilla Gulle-Pu 😉 !

Sen när vi kom hem har den sötaste hunden och hennes 4 syskon fått köttben att gnaga på, något som de uppskattar MYCKET alla 5!

150614,15 150614,16

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s