Årets första simpass och ny Boss-sele

Efter jobbet stack jag och Lyxa iväg till båten och tog årets första fyspass i sjön 😀 ! Lyxa ÄLSKAR att simma i sjön och pep otåligt på mig när jag lösgjorde båten för att jag var för långsam 😜!

   
    

Som ni ser så har jag flytväst på Lyxa, det har jag i stort sett alltid när vi simmar med båten. Jag vill att hon ska tänka mer på själva simmandet än att behöva hålla sig flytande, jag tycker att rörelserna blir bättre och mer genomarbetade oftast då. Det är ju även bra om man har en hund med lite taskig simteknik som kanske inte ligger vågrätt i vattnet utan mer tappar ner bakdelen under ytan.

 

            

Jag tänkte göra små pauser till henne genom att åka in till land så hon kunde bottna, men hon simmade konstant runt som på filmklippet, så vila var för töntar sa hon 😉! Sammanlagt blev det 20 minuter av konstant simmande för henne, och enl Runkeepern så hade jag rott runt 700 m. Så inte helt omöjligt att Lyxa simmade runt kilometern idag 👍!

Och när jag förtöjde båten, så drog hon ut på en ensamtur så jag fick stå kvar och vänta på henne. Som sagt, hon älskar att simma!

  
Håller vädret i sig så ska jag introducera Pu för båten i veckan, supersmidigt att kunna motionera bägge två samtidigt! 

När vi kom hem så tog jag alla hundarna på en skogspromenad, sen fick Boss pröva sin nya sele från Zero DC (köpt på Dogmania som har GRYMT snabb leverans) och den satt som en smäck ✌️!

   
      

Nu ska vi nog bara ha en lugn och skön kväll, hundarna har fått tuggben och dörren står öppen så de kan springa ut och in som de vill 😊! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s