Pus första båtpass och husrenovering

Idag hade vi kort dag på jobbet, midsommarlunch med hela företaget och sen kunde man flexa ut för dagen om man så ville. Så direkt när vi var klara drog jag och Andreas till Biltema och köpte lite grejer, bland annat ett reseförtält till husvagnen 🙂 .

När vi kom hem efter shoppingturen så tog jag med bägge aussietjejerna och åkte till sjön. Idag var det dags för Pus första simpass med båten 🙂 !

Det blev sammanlagt 18 minuter med små micropauser vid sjökanten, och Pu skötte sig lika bra som Lyxa gör, och jag tror hon tyckte det var nästan lika roligt som Lyxa också 😉 !

  
   
            

Så himla roligt att bägge två trivs med motionsformen, den är ju både konditionsbyggande och muskelbyggande, samt skonsam för kroppen. Ska se till att få simmat dem så mycket som möjligt så länge vädret tillåter!

Efter vi var klara såg jag till att torka av det värsta, sen tog vi en kort sväng på kalhygget. Mer än så behövdes inte för att de skulle vara nästan helt torra, men hönsmamman i mig såg till att även föna dem en snabbis mest över bakpartiet när vi kom hem, för att undvika ex vattensvans.

Nu blir det ett glas vin och lite mer rivning i det som ska bli detaljträningsrum/prisrum/gästrum 🙂 !

   
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s