Midjebälte FTW

Med en 5-hundsflock blir det mycket koppel att hålla reda på under delar av promenader där det inte passar sig med lösa hundar. Det rimmar illa med att jag trivs allra bäst att ha händerna fria när jag rör på mig, så då är selar till hundarna och ett midjebälte till mig en gudagåva!   

Just nu har jag ett Baggen-bälte som jag trivs jättebra med, men matchningstokig som jag är suktar jag efter detta som finns att beställa på Dogmania: 
 Men köper jag detta så måste ju Lyxa givetvis ha en likadan Zero DC Faster sele som Pu har, annars går det ju verkligen inte för sig 😉 !! Känns som att det kan bli storshoppning under Guldagilityn nästa vecka…. 😛 !

Gårdagens promenad blev hela två timmar lång, i kvav åskliknande värme och på många ställen obanad terräng ( knä/lårhög växtlighet på mig är MYCKET hög växtlighet för hundarna, särskilt för mini-monstret 😉 ). Svettiga men glada hundar (och matte 😛 ) var väldigt nöjda efter detta!

  
Kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa, där jag hade bjudit in mig själv på grillkväll 😉 . Helt hysteriskt gott!

Hundarna var som vanligt jätteglada över att vara på ”kalas”, och extra nöjda och trötta efter långpromenaden. Snusrarna tog vara på det gamla uttrycket ”finns det hjärterum så finns det snuserstjärterum” ❤️

  

Idag har vi tagit sovmorgon, vissa längre än andra. Strax efter 10 gick jag och kollade om snusrarna hade tänkt vakna alls idag 😉 !

  
Resten av söndagen kommer nog bli rätt lugn den med, lite hushållsfix ska jag väl orka med i alla fall 😉 . Men först, ännu en kopp kaffe!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s