Guldagility: dag 1

Riktigt tråkigt att på årets största agilitytävling samt vår första längre campingtripp vakna med feber, en jätteond och svullen hals, huvudvärk och frossa 😦 . Även i högsommarvärmen har jag frusit och burit långärmad tröja idag, samt sovit ca 1,5 timmar i tävlingstältet och nästan 5 timmar nu på kvällen…

Men bortsett från det tråkiga har vi haft en superbra dag! Hundar som skött sig kalas i vårt läger och på planerna! 

   
    
  
    
   
Och extra mycket cred till superduktiga lille Boss som debuterade på tävlingsplanen och gjorde mer än vad vi förväntade oss ❤️! Han och Andreas kommer få kul ihop under karriären 🙂 .

   
    
 Resultatmässigt diskade vi 4 av 5 lopp (det är riktigt slitigt och stressigt att ha tre hundar i olika storlek och klasser när det går på olika planer, så jag strök oss från Lyxas hopplopp dels för det och dels för hur jag mådde), men Smalis höll familjehedern något högre och klarade sig runt agilityloppet med 10 fel. Det är SVÅRT att ladda och ladda om, särskilt i högsommarvärmen. 

Som tur är är vårt tält riktigt svalt! Vi har köpt en STOR silvermeshduk som vi la ovanpå tältet, och bara det sänkte temperaturen inomhus markant! Sen har vi även två stora skålar med vatten till hundarna, en 15 l dunk med vatten i till oss alla 7, och kyldukar inne i hundburarna som de kan gå in och lägga sig på om de vill.

Men trots alla våra ansträngningar och högsommar, så letar ändå far och son upp den enda solstrimma som finns i tältet och lägger sig i den…. 😉 

  
Nu är det godnatt och omladdning inför i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s