Guldagility: dag 3

Idag ÄNNU varmare, 19 grader vid kl 7! Viktigare än på hela veckan att hålla hundarna svala och välvätskade med kyldukar, skugga och bad.

   

Tävlingsmässigt så satte jag och Lyxa ett härligt agilitylopp som kändes riktigt flytigt och gött, med en snöplig 5:a på bommens nedgång där jag inte förberedde henne riktigt. Men i övrigt så himla nöjd! Om om inte hade funnits hade vi hamnat på 9 plats av runt 110 starter, så snart är det nog vår tur att få allt att stämma samtidigt och få in pinnar 🙂 !Boss gjorde två disklopp, med fina delar i bägge! I agilityloppet satte han slalomen igen bl.a. I hopploppet på eftermiddagen märkte man att han var trött i skallen, han spöade upp slalomen och tog en lov ut från banan 😛 ! Men inte konstigt att mini-monstret är lite trött, det har varit en intensiv debut med långa dagar i 30 gradig värme!

   
 
Smalis var dagens stjärna ❤️! Först ett GRYMT fint hopplopp på förmiddagen (med bara ett pyttelitet handlingsfel på ett enda hinder som genererade 2 vägringar/10 fel) och sen i slutet på dagen, efter 3 heldagar i stekande hetta gick han och Andreas in och nollade sitt agilitylopp och kom på en 14:e plats av 86 startande ❤️!

   
   
Sen har det blivit husvagnshäng och grill, och nu tar vi det bara lugnt och laddar inför morgondagens sista lopp 🙂 .

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s