Guldagility: sista dagen

Idag tog vi sovmorgon till 06.30, sen gjorde vi oss i ordning och for ner till Fredriksskans. Termometern i bilen visade på ännu en varm dag…

  
Idag hade vi bara ett hopplopp var med Lyxa, Smalis och Boss, och efter många intensiva dagar kände vi att det räckte rätt bra 😉 !

Lyxa tyckte det var onödigt att lyfta på tassarna trots att hindren låg på runt 60 cm (eller kanske just därför, vi tränar inte så ofta på såna höjder) så det blev tre nerpetningar och sen en miss i slalom så summasarum 20 fel. Men en följsam och superglad agilityhund, så vi var nöjda bägge två 🙂 !

  
Andreas och Smalis har stått för helgens största prestationer, och så även idag! Efter 3 heldagar med tävlande i gassande sol och 30 gradig värme, så gick de in och nollade sitt sista hopplopp med en superfin runda! De har verkligen blivit säkra ihop ❤️

  
Och mini-monstret Boss gjorde en riktigt bra prestation han med, när han nästan satte hela sin hoppbana ❤️! Enda stället det strulade i banan var vid ett hinder där Andreas hamnade fel och de fick en vägran, sen flöt hela banan på jättebra fram till näst sista hindret som var slalomen. Den orkade Boss inte fullfölja, så Andreas drog honom förbi den och sprang över sista hindret in i mål. Men SÅ bra gjort på sista loppet efter en hård debuthelg ❤️.

  
Sen gick jag och Pu och badade och köpte lunch, sen packade vi ihop alla våra pinaler och åkte till Öland. Med 32 grader ute och ingen vind så blev det mest just bilåkande för att hundarna skulle hålla sig svala. En kort promenadsväng och ett stopp för hundarnas lunch, sen in i bilen och fullt blås på ACn igen.

När vi kom tillbaka till campingen var det direkt till hundbadet, där iaf tre av fem njöt och de andra två accepterade att bli blöta 😉 !

   
   
Nu börjar graderna sjunka lite, men det är fortfarande 27 grader och klockan är 19! Vi försöker mest hålla oss och hundarna svala med vidöppna fönster (utan minsta vindpust) och bordsfläkten på fullt blås!

  
Vi sover en natt till på campingen, för i morgon ska vi ta vägen förbi Karlskrona och HD/ED – röntga Pu på uppfödar-Tinas klinik. Lite läskigt och nervöst är det allt…. Fast jag vet ju att oavsett resultat kommer jag köra på precis som planerat med henne. Skulle hon ha grava fel (vilket jag inte tror och hon statistiskt inte ska ha) så kör vi på så länge det håller, och ser till att ha askul hela vägen!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s