Lilla Pu på röntgen 

  
I förmiddags var vi förbi och gjorde HD/ED röntgen på Pu. Hon tyckte det var superkul att komma till nytt ställe, träffa nya människor och så var ju mormor/uppfödar-Tina där och Pu blev såååååå glad! Och sen konstigt nog väldigt trött så hon förvånade sig själv med att somna på golvet 😉 !

Uppfödar-Tina servade en nervös matte som mig väl med både bulle och kaffe i väntrummet medan hon styrde och ställde tillsammans med resterande röntgenpersonal för att bilderna skulle bli så perfekta som möjligt 🙂 . Bilderna blev raka och fina och visade inget konstigt vid första anblick, så nu är det bara att avvakta och se vad SKK säger!

Tänk att den här lilla snäckan blivit så stor så hon får vara med om vuxensaker ❤️  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s