Skäggligans Guldagility; The Motion Picture

Nu har jag fått laddat upp Skäggligans lopp från i helgen (minus Smalis och Andreas FINA agilitylopp i lördags som de nollade och som gav dem en 14:e plats av 86 startande… 😦 ) . Jag kan inte nog säga hur stolt och glad jag är över dem och för dem!

Världens bästa mini-monster Boss debuterade ju i helgen på agilityplanen tillsammans med Andreas och vi är så himla stolta och glada för han överträffade våra förväntningar med typ 300% ❤ !

Egenbeslutade diskar i agilityklass (som det egentligen inte var meningen att han skulle tävla i då kontaktfältshindren inte är stabila, men som slank med av bara farten på SBK-tävling och fick ge erfarenhet bara av att vara på planen tillsammans) och diskar av varierande skäl i hoppklass. Många små och större missar men även SÅ mycket fint och bra! Han satte ett a-hinder, satte slalom 2 gånger, tog Andreas handling jättefint och satte nästan en hel hoppbana sista dagen!

Och det är inte illa för en totalt orutinerad hund att ändå hålla ihop såpass bra (även om hjärnbensinen tog slut lite då och då 😛 ) i 4 heldagar i 30 graders värme på Sveriges största agilitytävling… särskilt inte om man är ett mycket speciellt litet rabiat mini-monster 😉 !

Bästa Boss, det är så himla kul att han startat upp sin tävlingskarriär nu!!

IMG_2646-0

 

IMG_2553

Världens bästa Smalis och Andreas fina lopp under Guldagility, två nollade lopp, ett med 0,03 i tidsfel (det är så jävvla SURT), två fina10-fels lopp och två disk blev resultatet. Så himla duktiga ❤ !

IMG_2673

IMG_2643-0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s