Shoppingtisdag

Igår efter jobbet stack jag och Andreas direkt ner till Göteborg för att inhandla material till renovering av detaljträningsrummet/prisrummet/gästrummet (i den ordningen 😉 ). Det kommer bli ab fab, garderobslängan ska ha spegeldörrar så man kan träna positioner, golvet ska vara långrandigt i två olika färger så man kan träna stegförflyttningar, och vi ska ha pilatesbollar och yogamattor för ex balansträning och fjärrträning. Asbra!

Så igår var vi och hämtade golv, köpte tapeter och införskaffade en bäddsoffa för gästrumsdelen av det hela 😉 ! Ett digert arbete väntar, då vår första gäst kommer redan nästa vecka för en veckas övernattning! Allt grundarbete är dock klart, så här är före-bilderna:

   
 
Golvet ska ju som sagt vara randigt, väggarna blir väldigt neutralt vita med diskret vitt mönster på (jag är ju mer för stormönstrat och färgglatt, men det ska ju upp massa rosetter, championattavlor och andra diplom så väggarna kommer inte behöva vara i fokus 😉 ) och soffan blev en Friheten-soffa från IKEA. Bekväm att både sitta och ligga i, snygg och lagom pris 🙂 . Och paketen den kom i passade preciiiiiiis in i bilen 😀 !

   
  
  

Lite annat smått och gott från IKEA fick hänga med också, och så snubblade vi även in på XXL där vi hittade lite goda saker under utförsäljning. Andreas fick ett par välbehövda gummistövlar (hans håller på att tappa bägge sulorna 😛 ) och jag hittade ÄNTLIGEN ett par bra skor som kompletterar min SM-outfit, samt en underbar tunn och mjuk softshelljacka från Haglöfs som jag bara var TVUNGEN att ha ❤️.
   
   

Och sen, för att avrunda den goda shoppingdagen, så hade jag fått ett postorderpaket med klänningar. Och till min stora glädje så satt 3 av 5 som gjutna på mig, och dessa var ändå en storlek mindre än vad jag brukar ha! Lycka kan vara en fin klänning ❤️

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s