Fredagsfys och agilityfilm

Låt mig bara börja med att utropa: SEMEEEEEEEEEEEEESTEEEEEEEEEER 😀 ! Nu börjar tre veckor av vadjagvillnärjagvill, hundträning och tävling i mängd, hemmapyssel, roadtrips, sena kvällar och tidiga morgnar….. UNDERBART!

Jag börjar semestern med att vara gräsänka, då Andreas och resten av Skäggligan har tagit husvagnen och åkt till Strömstad, där Andreas och Boss ska tävla agility i morgon. Jag och tjejerna får vänta till jag gjort min plikt som TL för lydnadsklass 1 på Alingsås BHKs lydnadstävling i morgon. Direkt efter detta åker vi också upp till Strömstad, för på söndag ska Lyxa och Smalis tävla agility.

Så jag och tjejerna började semestern med lite fredagsfys, 7,5 km på cykeln och så 1 km avskrittning. Duktiga hundar som lyssnar bra på röstkommandon och drar bra! Eller ja, Pu drar asbra, Lyxa springer asbra och snabbt vid sidan. Hon är alldeles för välskolad i att inte dra i koppel/sele (enda gången det är lite dåligt är ju när man ska köra just drag 😉 ). Pu däremot ligger längst fram i linan och galopperar/drar i stort sett hela tiden. Bromsar jag cykeln så det blir tyngre tar hon bara i mer. Duktig draghund!

150717,1 150717,2 150717,3 150717,4 150717,5 150717,6

Så nu har jag nöjda och utslagna tjejer på golvet, och kan dricka en av mina favoritöl med riktigt gott samvete. Finns inte mycket som slår en iskall gammal höna!

150717,8 150717,7

Och förresten, här kommer filmerna från vår agilitytävling i Karlskrona. I alla fall de tre lopp där jag hade LITE styrning på Lyxa 😉 !! Kolla gärna in den SURA rivningen i hopploppet, den som kostade oss klassvinst och pinne…. men ja ä int bitter 😛 !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s