Lilla Pu hjärta ProBonoK9

Igår var vi ju iväg till Susanne på ProBonoK9 för en sista uppcheckning innan SM och mjukgörande av min stela agilityrygg 😉 ! Alltid lika underbart att bli uppmjukad av Susanne, hon tar bort ryggsmärta och stelhet jag inte ens visste att jag hade innan jag kom dit 😉 !

Men hur mycket jag än älskar att komma till Susanne, så älskar Pu det ännu mer! Bara hon ser Susanne (oavsett miljö, det var samma när vi träffades på Guldagility) så blir hon helt överlycklig, svansen går som besatt och hon åmar sig som en katt.

Och så fort vi kommer in i behandlingsrummet på ProBonoK9 så studsar Pu upp på behandlingbordet  (oavsett vems tur det är 😛 ) och sitter där med världens mest förväntansfulla uttryck i ansiktet. 

  
Även när jag låg och fick massage igår så studsade hon flertalet gånger upp på mig på bordet och tittade uppfordrande på Susanne med en ”men nu MÅSTE det väl vara MIN tur?!”-min i ansiktet. 

Sen när det väl är hennes tur…. Som hon njuter! Ögonen går igen, hon blir som lera i händerna på Susanne och bara tycker det är helt fantastiskt ❤️! Kläm, drag, tryck, stretch, pill och böj, allt är lika mysigt tycker Pu.

   
 
Det är verkligen suveränt att hon varit med hos Susanne sen hon var valp, och fått bygga upp först förväntningar genom att bara vara med när jag och Lyxa har blivit behandlade, och sen fått pö om pö få allt från ytlig klapp och smek, till mer och mer djupgående genomkänning och massage och mjukt böjande i hela kroppen ända ner till de enskilda tålederna. Hon är totalt trygg och nöjd med allt som händer.

Det är suveränt att Susanne har total koll på hur Pus kropp känns i normalläge och hur den utvecklas. Utlåtandet från igår var att Pu är helt utan ömhet eller begränsningar i kroppen, från topp till tå. Hon är välmusklad och atletisk, och nu börjar kroppen sätta sig ännu mer, stabiliserats lite från den gängliga unghundskroppen och musklerna börjar bli större. Bara det att hon rört sig fritt i obanad terräng sen hon var liten har format fram en stark, musklad och smidig kropp. Skogen är det bästa gymet!

  
Lite längre fram kommer vi lägga upp mer strukturerad fysträning med ex klövjeväska, viktmanchetter och riktiga dragpass. Men som med allt annat skyndar vi långsamt och väntar tills kropp och knopp är redo för mer belastning. Vi vill ju bygga upp, inte bryta ner 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s