Invigning av gästrummet, lydnadspepp, köttben och godisorgier

Detaljtränings/gästrummet hann knappt ens bli klart förns vi fick våra första gäster 🙂 ! Igår kom Liza och Fräck hit för ett par dagars häng innan Liza drar till Halmstad och håller kurs, och jag och Lyxa drar till SM 🙂 !

Det var helt suveränt när hon kom, för man märkte när Fräck kom in i trädgården, att Boss kände igen honom och blev jätteglad! Hur häftigt är inte det, att han kommer ihåg någon som han träffade för nästan ett år sen 🙂 ? 

   
 
Vi tog en promenad med bara aussiesarna i spöregn, där Tillyhills-träsktrollen tävlade om vem som kunde göra den grövsta lerinpackningen 😛 ! Det var två sumphundar som fick gå in i hundduschen efteråt!

Sen blev det middag, kursplanerande, godisorgie och soffhäng framför TVn. En mycket mysig kväll med 3 människor och 6 hundar!

   
  

Sötaste kompisarna Stor och Liten ❤️

 
Idag gick vi upp vid 8 och tog en brakfrukost, sen softade vi lite innan det var dags att bli aktiva. Andreas tog snusrarna på en tvåtimmars-promenad, och vi andra drog till Alingsås BHK och tränade lydnad.

   
    
 
Lyxa gjorde ett jättepeppigt och fint SM-program, och lilla Pu gjorde bl.a fina framsteg i avslut/ingångar!! Jag har ju velat fram och tillbaka med dem och helt ärligt inte tränat så mycket för att jag hatar ingångsträning, men idag föll en stor polett ner både vad gäller ingångar på kort avstånd, och även ingång under inkallning/i fart! Så himla glad blev jag, titta här på en av de första ihoplänkningarna med runt/högeringång:

  
Blev väldigt, väldigt nöjd med mina två tjejer ❤️

  
Efter träningen drog vi in till välsorterade Pias Hund och Fritid i Alingsås, där vi gick bananas på leksaker och köttben! Hästnacke fick alla hundarna njuta av när vi kom hem.

   
    
    
 

Har även hunnit med bl- två saker som stod på min PRO-SM lista; skura husvagnen och färga håret 😉 ! Bara lite packande kvar sen är vi fit for fight för att åka till SM!

Kvällspromenaden blev i den närmsta skogen precis bakom huset för att kolla hur mycket skogshuggarna som började jobba idag har avverkat. Det är mycket borttaget, men än så länge ser det inte katastrofalt ut. Om inte maskinerna kör sönder marken helt och om de tar var på allt ris kan det faktiskt bli rätt bra

    
    
    
    
    
    
   
Nu ska resten av kvällen bli ännu en godis- och alkoholorgie 😉 !

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s