Första SM-dagen över!

Vi har haft en jättebra första dag på SM! Bra väder, träffat och pratat med massa trevliga lydnadvänner… Och så har vi ju påbörjat tävlandet också 😉 !

Vid 11 var det lottning för dagens gruppmoment, och i den heta hallen drog jag nr 46 av 51 till mig och Lyxa! SM-retriverkoppel och goodiebag fick vi också!

  
Efter lottningen gick vi tillbaka till husvagnen och softade lite då det var några timmar kvar till gruppmomenten skulle börja. Det är så himla mysigt att ha husvagnen med sig!

  
Vid 15 starter gruppmomenten, och vi var 10 grupper om 5 ekipage som skulle köra med en grupp som gjorde platsliggning och en som körde sitt i grupp. Jag och Lyxa gick i sista gruppen.

  
Tyvärr så blev det en lite orolig plats, då vi helt plötsligt från gömmet såg hunden som låg bredvid Lyxa dra av planen riktning bakåt. När vi kom tillbaka visade det sig att det hade varit en för stor störning för Lyxa, som hade vridit sig bakåt för att se vart hunden tog vägen, och varit lite orolig. Shit happens, och en påminnelse till mig att jag missat att träna med sån störning. 6-6,5 fick vi för den platsen.

Men duktigaste Lyxa samlade ihop sig från det hon tyckt varit lite obehagligt, och gjorde ett perfekt sitt i grupp och belönades med härliga 10-10! Så himla skönt att hon inte plockade med sig det hon tyckte var obehagligt in i bästa moment, allra bästa Lyxa ❤️❤️!

  
De 7,5 poäng vi tappade på platsen lägger oss på en 34 plats av 51 inför morgondagens individuella program. Vi har en jättegod känsla, så vi kommer satsa allt vi har och se hur långt det tar oss! Skiter det sig så skiter det sig, men It ain’t over til’ the fat lady sings 😉 !!

Nu laddar vi om inför i morgon 👍!

  

2 reaktioner på ”Första SM-dagen över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s