Härliga semesterdagar med hundigt, ohundigt, mat och dinosaurier 

Det är verkligen helt underbart med semester! Timmar när man gör ingenting, massa hundträning, spår, vin, god mat och promenader. En riktigt suverän semester!

I tisdags tog vi en liten roadtrip med hundarna och promenerade lite i nya skogar.

   
    
    
   
På kvällen var vi iväg på den årliga bilbingon i Töllsjö, ett måste varje semester 🙂 ! Mormor slog till och tog kvällens allra första bingo, så det var toppen 🙂 !

 
Igår började dagen med en tripp till IKEA för en god brunch och inköp av garderobssystem till gästrummet. Sen blev det spår + svampplockarpromenad på eftermiddagen. Andreas åkte ut med Smalis och Barney för att lägga spår, och precis då öppnade sig himlen 😉 !

  
Men det var värt att de blev genomblöta, för bägge aussiesarna skötte sig toppen 🙂 ! Lyxa fick ett kort spår på runt 500 m med 4+slut och jäkligt backig terräng. Fokus för henne var att vara pinnfokuserad från första start, så första pinnen låg väldigt tidigt och de andra låg lurigt. Hon löste allt superfint och var nöjd med sig själv när vi var klara 🙂 !

 
Lilla Pu fick ett spår på ca 200 m, 2+slut (1 naturpinnar), två vinklar, många terrängskiften och en rejäl nerförsbacke efter en vinkel.

Hon tog spårstarten jättebra, arbetade fint i vinklarna utan att gå över dem, markerade alla tre föremålen och lämnade av två helt utan uppmuntran. Mycket nöjd med hur hon utvecklas i spåret, jag ser små förbättringar nästan från spår till spår 🙂 !

   
    
    
    
    
    
    
    
   
Sen hade vi -för ovanlighetens skull – planerat in en datenight UTAN hundar, vet inte när det hände senast 😛 ! Vi åt middag på Amvrosia i stan, och gick sen och såg Jurassic World på bio. God mat och dinosaurier, två av mina största glädjeämnen i livet!

   
    
      

Sen avslutade vi kvällen på ett slappt och gött sätt, med soffhäng med hundarna, ett glas Foot of Africa och Supernatural på Netflix.

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s