Strax mot Kalmar och MH!

Igår var jag och Boss iväg på ensamtur till Malin för att mini-monstret skulle snyggas till lite!

Efter:

   
 
Nu är han fin och färdig för morgondagens äventyr, då både han och Pu ska göra MH 🙂 ! Det är Pus kull-MH som vi ska åka ner till Listerby för, och turligt nog fanns det en plats över till Boss! Jag är förväntansfull, glad, nyfiken och en smula nervös inför detta 😉 !! Tur att det är samma härliga hundar man har med sig hem, oavsett vad beskrivaren ser och säger efter MHt ❤️!

Så strax, efter att jag druckit upp mitt kaffe, så börjar bilen rulla mot Kalmar där vi ska träna med och övernatta hos Liza och Fräck. Sen TIDIG uppgång i morgon då vi ska befinna oss i Listerby 07.15 😛 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s