Pu på draghundskurs

Idag åkte Pu och Andreas till Kungliga Hundar för att gå på draghundskurs för Marie Söderström, Dennis Wiström och Madeleine Wiström. Det var kombinerat teori och praktik med början inomhus. Pu fick hänga på in med Andreas, och förutom lite boffande på andra hundar som hon tyckte kom för nära så hade hon skött sig fint enl Andreas 🙂 .


Sen hade de gett sig ut på praktik, där de fått testat på drag av kätting, cykel och kickbike på lite plan mark. Pu hade inga problem med kättingdragandet, men innan de kom upp mot 10-15 kg så gick hon mest som på promenad, sen började hon se det lite som ett arbete 😉Sen så åkte de till en liten slinga på runt kilometern där de fick först jogga, sen cykla och sen köra kickbike. De hade riktigt kul med allt, men tyckte allra bäst om joggingen och mountainbikeandet.


  
  
Andreas blev riktigt taggad att komma igång med draget ordentligt, och hade i bilen hem lagt upp träningsplaner för hur de ska utvecklas tillsammans. Superkul att de har en egen hobby att utföra ihop nu 🙂 !

Och Pu hälsar att man faktiskt blir lite trött efter en heldag med dragkurs ❤️!

2 reaktioner på ”Pu på draghundskurs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s