Pu och Edvin BFF

Mina hundar har aldrig varit runt barn så värst mycket, då jag vare sig har barn själv eller har haft så många hundkompisar som har haft barn (tills det senaste året, nu börjar hundvänner yngla av sig 😛 ). 

Men sen Edvin föddes så är det ju naturligt att mina hundar får lära sig hur man umgås med barn, samtidigt som Edvin får lära sig hur man umgås med hundar av olika storlekar, snusrar är han ju van vid att umgås med sen födseln 😉 !

  
Lyxa vet jag ju exakt var jag har, så hon fick vara den första som Edvin fick klappa på och leka med. Mycket snäll hund och mycket duktigt barn som verkligen klappade snällt och fint, inte illa för en 6 månaders 🙂 !

Sen fick Pu interagera lite närmre Edvin än vad hon gjort förut.  

När vi märkte att hon kunde hantera sig utan att vare sig springa över honom eller slicka honom genomblöt ( 😉 ) så fick hon välja själv hur nära hon ville vara. Och det var så himla gulligt att se, hon tyckte det var supermysigt och ville vara så nära honom det bara gick. Gulle-Pu.
   
    
   
Jag visste ju att hon var en väldigt snäll hund, men att hon skulle gilla små människor SÅ mycket det hade jag faktiskt inte föreställt mig 🙂 ! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s