Brukstorsdag

Semesterns varmaste dag har spenderats med flera timmar bruks 🙂 !

Vid 11 gick Andreas ut i skogen och la spår till Lyxa, Pu och Boss 🙂 ! Jag har fortfarande drömmar/planer på att i framtiden starta brukset med Boss, så det är bäst att träna vidare där 😉 ! 

 
Boss fick ett spår på ca 200 m, 2+slut, ca 1 timme liggtid. Det var typ 100 år sen han personspårade, och jag är jättenöjd ❤️! 

Fint upptag, noggrant spårarbete, JÄTTEFINA vinklar och duktig med övergångar i traktorspår och vid terrängskiften. Sen är saker i spåret typ helt onödigt, de nosas på men behöver övertalas att de faktiskt är viktiga de med 😜!
   
    
    
    
    
    
    
    
    
 Heja Boss ❤️
 Lilla Pu fick ett trappspår med 5 vinklar, 5+slut, ca 300 m långt och 1,5 timmars liggtid. Går fortfarande pyttelite över några av vinklarna men mestadels noggrann. Plockar in de första 4 pinnarna, lite mer nonchalant de två sista då hon blev lite tröttare. 
   
    
    
    
    
    
    
    
    
    
   
Duktig Pu!

Lyxa fick 4 upptag (h,v,v,h). Första upptaget framspår ( och det är ju första försöket som räknas 😜✌️), sen ett bakspår och sen 2 supersnygga framspår till. Känns bra inför lördagens tävling i Falköping 💪!

   
    
    
    
    
   
Efter bra spårande så tog vi en skogspromenad till en närliggande sjö för avsvalkning.

   
    
    
    
 
Sen åkte vi hem och vilade ett par timmar, innan jag, Lyxa och Pu åkte ner till Falköping för att möta upp Jonna och Zolo för lite träning 🙂 !

Vi började med upplet och vallade en fullruta med 5 föremål (2 i bakre hörnen, 1 i mitten och 2 nära baslinjen). Lyxa fick börja, och gjorde ett jättepeppigt upplet i fullrutan. Superglad blev jag!

Och än bättre blev det när DUKTIGA lilla Pu gick ut och gjorde ett jättefint högreupplet 😀 !! Tre föremål in på tre skick, i fint galopptempo och en jättesnygg vändning när hon var på väg till mitten av rutan och sen fick vind på ett av näraföremålen. Så HIMLA NÖJD!!

  
Sen körde vi lite brukslydnadsträning. Lyxa fick köra igenom hela elitprogrammet och förutom några mindre detaljmissar så gjorde hon ett sjukt peppigt och bra program 🙂 !

  
Lilla Pu fick börja med ingång på led, uppställande, nedläggande och en 3 minuters platsliggning med Zolo. Förutom att hon la sig ner på skinkan en gång och snappade efter de SJUKT många flugor/myggor som surrade runt henne så var hon jätteduktig 🙂 !

 
Sen fick hon träna fotgående, ingångar och krypteknik. I fotgåendet vill jag ha henne lite närmre mig, men är jättenöjd med hennes attityd och fokus, hon har en härlig utstrålning! I krypet är jag riktigt nöjd med hur hennes teknik ser ut, det här är bara hennes 3-4 pass med krypteknik 🙂 !

  
Duktig liten Pu ❤️

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s