Hellre ökänd än okänd; KM i agility

Igår samlades ett gött gäng medlemmar i Alingsås BHK för KM i agility! En mycket bra uppslutning och ett fantastiskt prisbord var det första som mötte en 🙂 !

150806,2 150806,1

 

Andreas var anmäld med både Smalis och Boss. Smalis var lite väl övertaggad och Andreas lite semestertrött, så agilityloppet blev en disk men hopploppet var nollat och stabilt, och de slutade på en 5:e plats på KM.

150806,6

Och så var det Boss också…. Boss lille Boss, världens märkligaste, sötaste och konstigaste mini-monster 😉 !! Han går helt och fullt in med devisen Hellre ökänd än okänd och drog ner mest applåder och skratt under hela kvällen. Kanske inte de mesta applåderna kom från hans fenomenala agilityinsats, men man får ju bjuda på det 😉 . Andreas har verkligen en ängels tålamod med den där hunden!!

 

Som ägare och tränare är ju kanske inte detta alltid det roligaste beteendet att ha på agilityplanen, men vi som är närmst honom ser de små framstegen mitt i alla galenskaper. Och så är han ju farligt personlig och charmig också 😉 ! Filmen har börjat sprida sig ordentligt på nätet har jag märkt, b.la drar han ner många skratt i den passande gruppen Vi som hater agility på Facebook…. 😛 !

Crazy ass mini-monster , det finns inte en trist (eller lugn 😛 ) sekund med dig ❤ !

IMG_2646-0

2 reaktioner på ”Hellre ökänd än okänd; KM i agility

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s