Fredagsfys och fredagsmys

Idag var det VARMT ute! Vi avvaktade tills eftermiddagen då det började blåsa lite mer, då packade vi in hundarna i bilen för att åka och fysträna lite 🙂 !

150807,1

Vi åkte ca 40 minuter bort, till där vi bodde förut och där det finns mängder med fina skogsvägar i olika längd att köra på. Eftersom det var såpass varmt så tog vi en kort sträcka på 1.5 km, där vi först värmde upp alla hundarna på den slingan, och sen fick Pu börja.

Detta var Andreas och Pus andra pass med drag, och minus att hon tyckte att det var svårt att springa förbi mig när jag stod och filmade så skötte hon sig jättebra 🙂 !

150807,2

 

Sen tog Skäggligan och joggade samma runda. Vi har två snusrar med kondis (Boss och Smalis) och en lite bekvämare som inte precis anstränger sig mer än man behöver (Barney 😉 ) när man är ute, så det är bra att han får komma igång och träna lite mer seriöst nu 🙂 !

150807,3

 

Det var först meningen att Lyxa bara skulle spåra idag eftersom hon ska tävla i morgon (höstterminens första elitspår i Falköping, wohoooo!) men hon var SÅ avundsjuk när Pu fick springa med cykeln, så Andreas var tvungen att ta en runda till 😉 ! Lyxa drar ju inte så hon springer lös med cykeln så hon väljer tempo och plats (nästan) helt själv, men idag hade det enbart varit tokgalopp på henne 😛 ! Medan de tog sin runda, så gick vi andra bort till badstället och inväntade dem 🙂 .

150807,4 150807,5

Efter att även Lyxa fått svalka sig lite så åkte vi en snabbis in till välsorterade Pias Hund och Fritid i Alingsås och köpte hästnacke till hundarna + en kort bit expander som ska fästas mellan Pus sele och draglinan för lite svikt i det hela (den de har nu är liiiiite för lång, så denna kommer bli perfekt).

Så nu har hundarna bytt från fredagsfys till fredagsmys ute i trädgården 🙂 !

150807,6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s