Min allra bästa tävlingskompis!

  
Idag åkte vi iväg till Vänersborgs BK för att tävla lydnad. Trots att vi fick lite sovmorgon (gick inte upp förns 7 😉 ) så kände jag att vi bägge två var väldigt pepp och glada, men lite trötta. Jag hade tanke igår att stryka oss eftersom vi hade tagit ut oss rätt mycket, men sen kände jag att vi lika gärna kunde köra eftersom Lyxa inte går ner sig på tävling utan alltid tycker det är kul. Så det värsta som skulle kunna hända var att vi fick dåliga poäng, och det kunde jag leva med 😉 !

Vi hade turen att vid samlingen kl 9 dra startnummer 1 så vi kunde göra vår grej direkt. Redan på gruppmomenten märktes det att Lyxa inte riktigt hade tanke på uppgiften då hon hade rört sig på bägge positionerna 😛 ! 

Sen var känslan under vårt program att Lyxa hade askul, men inte hade hjärnan riktigt med 😉 ! Det mesta kändes flummigt men ändå helt OK, minus zätat där hon inte lyssnade alls utan bara gissade 😛 ! Det som kändes RIKTIGT bra var inkallningen, rutan och vittringen (de två sista gavs också fina 10 i betyg) och så fjärren (fram till att Lyxas hjärna sa hejdå i allra sista skiftet och gjorde fel där 😛 )

Jag tittade inte på betygen alls när jag var inne på planen, då det blev en glad överraskning på prisutdelningen då det visade sig att trots några större och mindre fel så hade vi ändå lyckats få till flera fina betyg och lyckades med att skrapa ihop ännu ett 1:a pris 🙂 ! 

Världens bästa tävlingskompis (även med trött hjärna 😉 ), det är Lyxa det ❤️!

   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s