En rätt så duktig liten spårhund

Idag var det lyxigt värre när jag kom hem, då hade Andreas gått ut ett spår till mig och Pu ❤️! Och jag fick även en väldigt fin karta över spåret, med info om var det rest sig två älgar också 😉 !

  
När det började dra ihop sig till att vi skulle gå spåret, så tog Andreas de andra hundarna på promenad så vi sen skulle mötas i skogen.

Lilla Pu var jättetaggad och spårade superfint från start, markerade första pinnen snabbt och bra, och tog första vinkeln SUPERFINT! När vi kom till böjen där älgarna varit så reste hon på huvudet och stod och sniffade ett tag mot det hållet, men gick sen tillbaka i spåret.

Den andra pinnen markerade hon slarvigt och ville bara gå förbi, så där tog jag tillbaka henne och väntade ut henne tills hon plockade upp den. Sen fint spår fram till och igenom nästa vinkel. Efter den vinkeln vet jag inge riktigt om hon spårade eller skenspårade, för jag tyckte hon gick alldeles för långt ifrån markeringarna. Där valde jag också att ta tillbaka henne till strax efter vinkeln, och så fäste hon i spåret igen och spårade fram till slutleksaken.

Så allt som allt en rätt duktig spår-Pu 🙂 !

   
   
Efter att vi mött upp de andra och gått skogsstigen hem, så hängde jag upp alla spårsaker och snitslar på sin plats i hundhuset. Vi röjde ju där häromdagen, och jag är SÅ nöjd med ordningen vi har nu 🙂 !

   
   
Så fort det lugnar sig lite med projekt inne i boningshuset så ska även väggar och tak få sig lite kärlek 🙂 !

2 reaktioner på ”En rätt så duktig liten spårhund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s