Upplet och trädgårdslydnad

Idag stack jag direkt hem efter jobbet, bytte snabbt om och lassade in aussiesar och lite prylar i bilen. Nu skulle det peppas upplet!

150910,1

Jag vallade en ca 30 x 60 m ruta, och la 8 föremål i bakkant. Idag tänkte jag köra på konkurrens, så tjejerna fick gå ut vartannat skick och Pu fick börja. Detta fungerade verkligen superbra, den hunden som satt bredvid blev verkligen avundsjuk och taggade till ordentligt, och bägge två jobbade sig varje skick hela vägen ut i bakkant och tog med sig föremål hem. Lyxa var pepp och på och gick ut med självsäkerhet, Pu höll härligt tempo och plockade in alla föremål utom ett superfint (trasslade lite med en plånbok i fuskskinn 😉 ). Men jag är sanslöst nöjd med bägge två 🙂 !

150910,3 150910,2

Sen åkte vi hem och körde lite trädgårdslydnad, där vi började med platsliggning. 4,5 minuter på ca 30 m, och bägge två låg i perfekt sfinxplats hela tiden! Duktiga Lilla Pu doppade inte näsan en enda gång i gräset (det enda hon brukar göra ”fel” på platsen, något annat gör hon inte), DUKTIG!

150910,4 150910,5

Sen så körde vi lite varvat när en fick ligga på paus och en köra. Lyxa fick köra fjärr i olika konstellationer och längder, Pu fick köra fotgående/ingångar/inkallning/läggande under gång/lägg-sitt upp vid sidan. Det är svårt att filma träning när man måste ställa kameran, men lite klipp fick jag till 🙂

Det går sakta men säkert framåt med momenten, men nu måste jag slänga in ett extra kol så det blir hela moment av allt! Har satt upp som mål att fotgående och ingångar ska få MINST ett pass om dagen!!

Avslutade träningen med ett pass framförgående, idag fick vi till första ”utskicket” från min sida och fram i saktagående 🙂 ! Framsteg där med, me like !

150910,6

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s