7 bruksiga timmar med klubbkompisar (spårbildbomb)

Idag har jag och tjejerna haft ännu en fantastisk dag 🙂 ! Efter frukost tillsammans med Andreas och snusrarna så packade jag in alla attiraljer i bilen och åkte och mötte upp Sara, Nadja och Josephine, våra klubbkompisar 🙂 . Vi la klöverängsspår till Ila, Django och Lyxa, skogsspår till Bella och stubbåkerspår till Pu och Ninja. Och sen fikade vi lite 😉 !

150913,1 150913,2 150913,3

Pu fick ta sitt spår först. Det var många nya utmaningar för henne idag!

  • Första gången på stubbåker
  • Helt okänd spårläggare
  • Pinnar som använts av annan hund
  • Pinnar som inte hade doft av vare sig mig eller Andreas
  • Publik/fotograf

Jag fick skicka ut henne två gånger för att hon inte riktigt fattade att det var ett spår första gången, sen fäste hon fint i det! Ringade i bägge vinklarna men klarade ut dem själv, markerade alla pinnarna tydligt med att stanna vid dem och titta på mig (men lite trög att plocka in dem) och tog oss runt hela spåret. Duktig Pu 🙂 ! Och stort tack till Josephine som både fotade och filmade idag!

spår1 spår2 spår3 spår4 spår5

spår6 spår7 spår8 spår9 spår10

spår11 spår12 spår13 spår14 spår15

spår16 spår18 spår19

150913,8

Sen fick Lyxa spåra sitt änggspår. Det var en ren fröjd att gå med henne, trots stark vind som gick mycket i motvind och i sidvind så följde hon spåret helt perfekt och plockade alla pinnarna utan någon som helst svårighet. Helt ny spårläggare och helt nya pinnar, och så himla självsäker. Det var en riktig självförtroendeboost inför Falkenbergs elitspår 🙂 !

150913,4 150913,5 150913,6 150913,7

När vi alla hade spårat klart så åkte vi till klubben, där vi tog en fika till och planerade för lydnadsträning. Lilla Pu fick köra budföring och moment/delmoment ur appellydnaden, och jag blev SÅ HIMLA NÖJD!!!! Peppigaste, duktigaste, störningssäkra lilla Pu som jobbar så fint trots annan lydnadshund + agilityhund på samma plan!

Det här passet gav mig verkligen indikationer på att vi är på HELT rätt väg i träningen! Massor av detaljer som ska förbättras, men det börjar verkligen kännas som att vi börjar bli ett team på planen och som jobbar oss framåt! Bästa Lilla Pu, nu börjar vi visualisera om vart vi vill senare i karriären ❤ !

150913,10

Sist för dagen fick Lyxa komma ut och snabbträna lite. Slalom, A-hinder, kryp, skall, fotgående och metallapport blev det. Och lite stöld av korvbitar och pussar i ansiktet på de andra. Söta Lyxa ❤ !

Sammanlagt blev det 7 timmar i glada vänners lag, och jag tror att vi alla var trötta men nöjda när vi skildes åt 🙂 ! Tack så jättemycket för en superfin söndag tjejer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s