Ett peppmöte med hästkvinnan, och look-alike-Pu

Igår hade jag och aussiesarna en total vilodag, och hade då passande bokat in ett ält/pepp/planeringsmöte med vår kära Åsa. 

Åsa är en av mina få vänner som inte är upp över öronen insyltad i hundar och hundträning, men då är hon istället en fanatisk hästmänniska som lägger ner otaliga timmar på sina dressyrhästar, särskilt sin egeninridna 7-åring ”Lillen” som i helgen debuterade MSV C.

150917,9

Åsa är otroligt ambitiös, minutiös och engagerad i sin livspassion, så trots att vi har två olika inriktningar artmässigt så har vi enormt mycket utbyte av att sitta och spåna och planera tillsammans. Det var tävlingsplaner, fysträningsdiskussioner, mental träning, träningsupplägg, vardagsältande….. Och så är vi bra på att fika 😉 !

150917,2

150917,3

Hästkvinnan testar hundträning 😉

Efter hon åkt hem på kvällen så var jag så full av tränings – och tävlingspepp att jag satte mig vid SBKtävling och gjorde en preliminär tävlingsplanering fram t.o.m april 2016 😛 ! Det är mycket som ska få plats i kalendern när man vill tävla elitspår, elitlydnad, klass 2 agility och klass 1 lydnad. Sen hoppas jag ju på att framemot vår/sommar även spana på lägreklasstävlingar också… 😉 ! Roliga i-landsproblem att planera upp kalendern 🙂 !

Sen så kan jag ju visa look-alike-bilder som uppfödar-Tina delade på FB igår. Pu och hennes mamma är RÄTT så lika… 😛 !

150917,4 150917,5 150917,6 150917,7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s