En förnekad förkylning och en underbar spårförmiddag

Igår efter cykelturen när jag hamnat i soffan, så nös jag ett par gånger och sen var förkylningen ett faktum 😛 ! Lite feber, huvudvärk, en jättevärkande hals, nysningar och snorig näsa. Jag försökte totalförneka den och kurera mig med ipren och te, men trots mina bästa intentioner så var den kvar när jag vaknade idag och jag mådde verkligen apkasst 😛 !

Men det hindrar mig inte när jag bokat spårdate! En varm dusch, en kopp kaffe och mer Ipren, sen åkte jag och tjejerna iväg för att möta Josephine och Sara kl 10 för spårläggning. Som tur var var vädret fantastiskt, så förkylningen behövde iaf inte förvärras av stormvindar och spöregn 😉 .

Pu fick ett appellspår utlagt av Sara (okänd spårläggare för Pu) på klöveräng. Rätt så blåsigt och starten nära bilväg (som har kunnat störa Lilla Pu förut). Men bästa tjejen löste det jättefint!! Obrydd om bilarna, markerade alla tre pinnarna jättetydligt, var snabb igång efter pinnbelöningen och spårade jättefint på den blåsiga ängen. Vinkel 1 gick hon över lite grann men var snabbt inne i spåret igen, och vinkel 2 tog hon typ i IPO-stil! Duktiga Lilla Pu ❤ !

Bildbomb (TACK igen Josephine för de 1173 korten 😉 )

spår1 spår2 spår3 spår4

spår5 spår6 spår7 spår8

spår9 spår10 spår11 spår12 spår13spår14spår15spår16spår17spår18

spår19 spår20 spår21 spår22 spår23spår24 spår25 spår26 spår27 spår28

spår29 spår30 spår31 spår32 spår34spår35spår36spår38

 

Lyxa fick ett stubbspår av Josephine. Första gången Lyxa spårar på stubbåker på tre år, och det märktes att hon fick slita 🙂 ! I upptaget fick jag skicka ut henne med ett extrakommando, då det låg ca 30 m ut och hon inte gick hela vägen ut (det spökar lite fortfarande när spåret ligger längre ut), men när hon kom på det var det iväg i ett klockrent framspår.

2 pinnar stannade kvar i det sticksiga och dammiga spåret (i spetsvinkeln stannade Lyxa och nös ett par gånger, och det var efter den ena pinnen som försvann låg 😛 ) men jag är jättenöjd med hur hon krigade för att hålla kvar spåret och ta oss fram till slutet. Bästa ❤ !

spår39 spår40 spår41 spår42 spår43 spår44

spår45 spår46 spår47 spår48 spår49 spår50

spår51 spår52 spår53 spår54 spår55 spår56

spår57 spår58 spår59 spår60

spår61 spår62 spår63

Sen tog vi en avslutande kopp kaffe, innan vi for hemåt. Jag hade tänkt träna lite lydnad också, men jag kände att jag var tvungen att åka hem och vila. Särskilt som det är en HETT efterlängtad kräftskiva idag, som jag verkligen inte vill missa! Ska göra allt för att försöka må bättre tills ikväll, så att jag kan dyka upp även om det blir lite senare 😛 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s