Att fira det lilla

Idag firar jag 2 saker:

1. Att jag orkat ta mig ur soffan för första gången sedan i söndags 😮! Jag blev däckad av nån hård förkylning/influensa med feber, tokhosta, halsont och snorighet, och har knappt ens orkat tänka en vettig tanke under hela veckan. Helt otroligt hur utslagen man kan bli, men nu går det iaf åt rätt håll även om jag fortfarande är näst intill orkeslös. Men någon dag till så är nog styrkan tillbaka och jag är fit for fight igen!

2. Att idag landade Pus första egna spårsele med matchande spårlina i brevlådan ❤️! Inget mer spåra i storasyrrans avlagda sele 😉 !

Tillsammans med hennes tjänstetecken och matchande halsband hon redan har, så är vi nu materiellt redo för alla klasser i spåret ✌️! 

Nu har jag orkat ge ifrån mig ett livstecken, så hoppas jag att jag hör av mig snart igen 🙂 ! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s