Agilitytisdag med kontaktfältsh***ete ;)

Idag hade jag och Andreas en privattimme för Emelie Merenius igen 🙂 .Det var strålande väder, men när solen började gå ner så kändes det att det nu är höst på riktigt. Nästa gång så får det bli täckespremiär för hundarna när de väntar, allt för att förebygga sträckningar och andra skador!

150929,1

Vi var alla fyra riktigt nöjda med träningen idag igen, toppentimme! Smalis och Andreas satte både tysksvängar, bakombyten till slalom (efter ett par omgångar med snurr snurr skäll hugg från Smalis 😉 ) och var allmänt flytiga genom sina banor!

 

Jag och Lyxa la in lite kontaktfält i dagens träning, det jag hatar allra mest i agility och aldrig tränar 😛 😉 ! Emelie försöker övertala mig att jag måste välja en metod och träna på, jag vägrar 😉 !! Så vi kör någon halvvariant så länge tills jag orkar ta mig i kragen! Lyxa har fått en tanke om att stanna alldeles för högt upp på kontaktfältet och lägga sig ner där, men på bara detta passet gjorde vi genomslag i att få henne att tänka ”spring lite längre ner”. Kontaktfält är vinterprojektet vi ska ta tag i!

I övrigt så är jag så himla nöjd med min fina, duktiga agilityhund som är så följsam, skickbar och slalomsäker. Och Lyxa är SÅ lycklig när hon får köra agility ❤ !

 

Som sagt, toppenträning och toppenhundar ❤ !

150929,3 150929,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s