Lilla lydnads-Pu

Alltså, jag som inte skulle träna lydnadslydnad alls med Pu… men när jag ser bl.a vilka fina skiften hon har i fjärren så tänds den lilla lydnadsnörden i mig 😉 !

Jag hade kunnat DÖDA för att ha hennes skiften på Lyxa, och detta utan nån vidare fokuserad träning! Tänk då med lite nedlagd tid… ja det får nog allt bli ett vinterprojekt i vårt suveräna detaljträningsrum 🙂 !

Vi tränade även lite följsamhet/vändningar på stället/stegförflyttningar, nedlägganden/uppsittanden vid sidan, och så tränade vi på hakan i backen. Tredje passet idag, och idag blev det rejäla genombrott 🙂 !!

150929,4

Nu har beteendet kommit högt upp på Pus lista, och hon bjuder på det fint och visar jättefin stadga i beteendet! Idag låg hon som längst i ca 30 sek, och hade lätt kunnat ligga längre. Och så lyckades vi få till nedläggande av huvudet på kommando, både framifrån och vid sidan 🙂 !Jag är tacksam att Josephine föreslog att jag skulle testa det, det känns som att det passar Pu jättebra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s