Måndagsfys och platsliggningsframsteg

Idag var Skäggligan iväg och firade Andreas födelsedag hos vår allra bästa Susanne på ProBonoK9 där de fick massage allihop. Jag och tjejerna ska dit i morgon, vi längtar!

Medan de var och förlustade sig, så tog jag och tjejerna 5 kilometers-rundan. 2 km till fots i skogen, 3 km på cykel för lite högre tempo. Det var helt underbart väder, oktober visar sig verkligen från sin bästa sida!

151005,1 151005,2 151005,3 151005,4 151005,5 151005,6

151005,7

När vi kom hem så körde vi lite trädgårdsträning.

Pu började med ett pass ingångar, där det kom många fina, nära och raka. Jag tror vi är nära att poletten ska trilla ner nu, jag riktigt hör hur den rasslar runt mellan öronen på henne 😉 ! Sen gick vi på platsliggningen, och där gjorde vi stora framsteg! Förutom jättefina nedlägganden vid sidan på ”ner” och nedläggande av huvudet på ”platt”, så låg Pu sin längsta platsliggning med hakan i backen någonsin, en 3 minuter på 10 m avstånd! Och sen 1 minut på 30 m avstånd! Duktig Pu och duktig statist-Lyxa ❤ !

151005,8 151005,9 151005,10

Avslutningsvis lattjade vi lite med signalkontroll på olika avstånd, och så testade vi av fjärren. Få skiften, men väldigt fina och på lite längre avstånd än förra gången 🙂 !

Sen hade jag tänkt åka och träna apport på klubben, men när Andreas kom hem sa han att mamma och pappa var på väg för att gratta honom. Så istället för hopp och apport blev det chokladkaka med grädde 😉 ! Och inte att förglömma, en ny tävlingströja till Skäggligan. Boss är nöjd 🙂 !

151005,11

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s