Delad 1:a plats!

Min allra bästa tävlingskompis hon ställer minsann upp jämt hon ❤ !

151011,1

Idag var det Kallebäcks elitlydnadstävling som hägrade! När vi kom fram så kändes det VERKLIGEN att det börjar bli senhöst, det var så kallt att jag fick ha tjockjackan över min tunna jacka, och Lyxa fick ha täcke på sig när hon låg i bilen och väntade. Men turligt nog var det uppehåll hela dagen och senare så kom faktiskt solen fram, så då blev det skönt igen 🙂 !

151011,2

Vi var 8 som kom till start, och vid lottningen så drog jag startnummer 3, vilket innebar grupp 1 i gruppmomenten. Lyxa satt fint men hade blivit lite nonchalant i platsen och doppat nosen i backen och luktat runt 😉 ! Men vi gick ifrån gruppmomenten med fina 10-9, alltid en skön start 🙂 !

151011,4

Sen tittade vi på ekipage 1 innan vi gick och värmde upp lite under ekipage 2, sen var det bara att gå in och tuta och köra!

Helhetsmässigt och känslomässigt är jag jättenöjd med dagens tävling 🙂 ! Vi hade några detaljfel och lite dåligt tryck här och var, men inget som överspeglade all den goda feelingen! Vi var samspelta, hade jättekul bägge två, Lyxa tyckte hon var en stjärna (såklart hon är ❤ ) och vi gjorde massa fina saker ute på planen! Bäst känsla för mig var idag fotgåendet, zätat och rutan 🙂 ! Som vanligt kollade jag inte nått på domarens poäng under programmet så jag hade inte en susning om hur det gått poängmässigt när vi sprang av planen, bara att det överlag kändes bra ❤ !

151011,8

Sen så var det bara att vänta på att de andra kört sina program, mingla och prata med folk (alltid lika kul på tävlingar, man träffar alltid många kända och okända ansikten att prata med 🙂 ) och sen vänta på prisutdelningen och få reda på vad domaren satt för poäng.

Till min stora glädje visade det sig att domaren hade tyckt om det vi gjorde, så vi hamnade på 293 poäng vilket satte oss på en delad 1:a plats tillsammans med häftiga NeMo och Tina! Riktigt, riktigt roligt 🙂 !

151011,5 151011,7

 

Tack till min allra bästa Lyxa, tack till SBK Göteborgsavdelningen för en bra anordnad tävling, tack och grattis till NeMo & Tina och alla våra andra medtävlande 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s