Appelltimmar på klubben

Vid 11-tiden idag gick Andreas ut tre viltspår till snusrarna, sen tog han Barney, Smalis, Boss och Lyxa ( 30 minuter med 1 kg klövjeväska) på en långpromenad.

Jag och Pu åkte till klubben och mötte upp några av våra kära klubbkompisar för lite lydnadsträning. Jag är så himla glad över att ha goa klubbkompisar att träna ihop med, det gör verkligen att man känner sig stolt och glad över sin brukshundsklubb ❤️.

 

Pu med ordförar-Emelie

 
Vi började med budföringar, och Lilla Pu visade att hon hade med sig riktigt goda minnesbilder från vår förra träning! Idag var det inga tveksamheter alls att springa till Niclas, och heller inga problem att göra ingångar hos honom 🙂 ! Det blev en viiiiiid början på ingången (säkert 2 meter ifrån honom 😉 ) men hon avslutade den tight och rakt vid hans vänstra sida. Bästa Lilla Pu ❤️!

  
Efter budföringar blev det lydnadsträning. Jag och Pu halvlänkade (några belöningar här och var) appellprogramet. Man märker tydligt att Pu tänker stenhårt under länkning (tempot sänks lite och smådetaljer falerar) och hon blir trööööött i popcornet efteråt 😉 ! Men jag är helhetsmässigt väldigt nöjd med henne ❤️! Lite tapp i transporter, en lite väl felaktig ingång i apporteringen (men ändå en ingång och en i övrigt jättefin apportering) men i övrigt ett fint appellprogram! Duktiga lilla svart ❤️!

  
När alla kört sin lydnad så körde vi plats. Pu låg mitt emellan Ditte och Kraft, och hon fick göra en av sina första (om inte den allra första?!) tävlingsmässiga platsen med korrektavstånd och tid. Och det blev också den allra första platsen där hon hade hakan i backen HELA tiden, från nerläggande tills jag kom tillbaka! Bäst 😀 !

  
Avslutade med en sista budföring som var ännu bättre än den första vi gjorde, hurra 😀 !

Sen åkte vi hem, satte aussiesarna i hundgården med varsitt köttben, och gick ut och spårade med snusrarna. Spåren hade legat i mellan 4,5 till 5 timmar, och alla tre var duktiga och kom fram till sina klövar 🙂 ! Boss var bäst av allihop, han jobbar väldigt effektivt för att hålla spåret och hitta fram till kluven. Duktiga små!

   
    
    
    
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s