Höstavslutning på agilitylektionerna

Idag hade vi vår sista agilitylektion för höstterminen! Andreas fick förhinder så jag och Lyxa tog en RIKTIGT lyxig och äkta privattimme 🙂 !

151027,1

Det var roliga banor idag, med vissa delar där jag fick springa som satan för att hinna! Inte för att jag är så snabb ens när jag tar i allt jag kan, men gaddammit vad jobbigt det var ibland 😛 ! Flåsade som en blåsbälg och kände mig som en skadeskjuten gasell, och hur mycket jag än tog i så syns det inte ens på filmen, gah! Spränga lungorna och fortfarande se ut som en snigel, jo jag tackar jag 😛 !

151027,3

Men jag lyckades (mestadels 😉 ) ta mig dit jag skulle, och när jag handlade riktigt så sprang Lyxa riktigt. Hon är så himla duktig ❤ !

151027,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s