En mysig investering och äntligen rätt täcke!

Vi har nu bott i vårt hus i över 2 års tid. Det är ett optimalt hus för oss och hundarna på många sätt, med hundgårdarna, den stora inhägnade trädgården, planlösningen osv. Och ju mer vi har renoverat och satt vår egen prägel på husets utseende, så känns det hela tiden mer och mer som ”hemma”! Vi trivs helt enkelt otroligt bra med vårt hus i ”skogen” 🙂 !

151104,4

Dock har vi hela tiden längtat lite extra mycket efter en sak som vi hade i vårt förra hus, men som inte fanns i detta. Men nu, efter att ha bott in oss ordentligt i huset så var det dags att göra slag i saken 🙂 ! Så igår var vi iväg och beställde en kamin/murspis som ska stå i vardagsrummet. Det kommer höja mysighetsfaktorn något otroligt, och äntligen så kan vi snart grilla korv inomhus igen 😉 🙂 !

151104,1

Visningsexet hos försäljaren 🙂 

I och med att vi beställde kaminen och det kommer bli lite byggarbetsplats i vardagsrummet ändå, så blir det nog så att vi tar och byter golv, tapeter och innetak i vardagsrummet samtidigt så hela rummet får en ordentlig makeover 😀 ! Tapeten är redan vald (även den en som vi hade i vårt gamla hus, jag saknar den jättemycket!) så nu ska vi bara bestämma vilken färgskala vi vill ha 🙂 . Jag tycker bäst om den översta eftersom den har en varmare och mjukare färgskala, men vilken som kommer göra sig helt fantastisk i vardagsrummet med sina stora fönster och glasaltandörr, vi får se vad vi kommer fram till 🙂 .

151104,5 151104,6

2013-11-10 (4) 2013-11-10 (3) 2013-11-10 (1) 2013-11-10 (5)

Kaminen kommer stå typ där byrån börjar, så det kommer möbleras om ordentligt också 🙂

Efter kaminbeställningen så åkte Andreas hem och tog en promenad med hundarna, medan jag åkte och firade med Malin och Sara med bl.a mitt senaste beroende, caramel latte med grädde 😀 !

151104,2

Och som kronan på verket under gårdagen, så verkar jag äntligen ha hittat rätt modell och storlek på vintertäcke till Pu! Har testat olika modeller och storlekar från Hurtta och BoT, men igår hittade jag vinnaren, ett 49 cm BoT 🙂 . Förutom att Pu ser döende ut när man tar kort med täcke på, så är jag SÅ nöjd med passformen och storleken! Ska bara ställa in bandet till ryggknäppet lite till så kommer det bli ab-fab 🙂 !

151104,3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s